Carta

Arrossos

Arròs melòs de pedrers, botifarra negra i alls tendres

Risotto de ceps i parmesà

Suggeriments del Xef

TAPAS

HUMMUS DE LENTEJAS EN COMIDO TURCO Y DIPS DE VERDURAS
ALCACHOFAS FRITAS con crujiente de jamón ibérico
AGUACATE RELLENO CON GAMBAS
CALAMARES A LA ANDALUZA EN SALSA DE AJÍ AMARILLO


SUGERENCIAS DEL CHEF

COSTILLAR DE CERDO A BAJA TEMPERATURA
CEVICHE DE MEJILLONES Y CORVINA
MAGRET DE PATO CON CHUTNEY DE MANZANA Y MENTA
ENSALADA DE JUDÍAS Y LANGOSTINOS EN VINAGRETA DE MISO
VACÍO A LA GAUCHA


Per Picar

Gambes al ajillo

Yuca fregida amb guacamole

Pernil ibèric de gla

Anchoves a la bermeana

EMPANADA DE CARN

EMPANADA DE TOMÀQUET SEC, MOZZARELLA I ALFÀBREGA

EMPANADA DE POLLASTRE

MATAMBRE AMB AMANIDA DE PATATA
Carn fina de vedella enrotllada amb verdures i espècies argentines

PROVOLETA

PROVOLETA AMB TOMÀQUETS CHERRY BRASEJATS

PROVOLETA AMB BOLETS

PATATES PROVENÇAL (AMB ALL I JULIVERT)

PATATES FREGIDES TALLADES A MÀ

PATATES BRAVES

OUS AMB FOIE O ENCENALLS DE PERNIL IBÈRIC I PATATES PROVENÇAL

Verdures a la graella amb romescu

MILFULLES D' ALBERGÍNIA I FORMATGE DE CABRA AMB POMODORO

Croquetes casolanes de pernil ibèric

XORIÇO CRIOLLO A LA GRAELLA

BOTIFARRÓ DE CEBA

LLETONS DE VEDELLA A LA GRAELLA

PEBROTS DEL PADRÓ

Croquetes de xipirons amb all i oli

Peixos

Tartar de tonyina amb guacamoles, mahonesa de wasabi i torrades

Tataki de tonyina amb boletas saltejats i salsa de sèsam

Daurada al forn amb patates panaderes i salsa donostiarra

SALMÓ AL FORN AMB VERDURES, SALSA DE MANGO I PEBRE

Carns/ Graella

Mitjana de sidreria (Frisona)
Maduració mínima de 20 dies

Picanya madurada 30 díes de rubia galega premium amb blat de moro a la graella

“OJO DE BIFE”, MEDALLÓ D’ENTRECOT ARGENTÍ ANGUS (ARGENTINA)

Vacío a la parrilla

ENTRAÑA (CHURRASCO CRIOLLO) A LA GRAELLA AMB PATATES

TIRA DE ASADO AMB PATATES AL CALIU

BIFE DE XORIÇO 350GR, LLOM BAIX, ABERDEEN ANGUS (ARGENTINA)

BIFE DE XORIÇO 250GR, LLOM BAIX, ABERDEEN ANGUS (ARGENTINA)

Filet a la graella amb verdures a la graella i puré de patates

GRAELLADA CRIOLLA
TIRA DE ASADO, CHURRASCO, BOTIFARRÓ DE CEBA, XORIÇO CRIOLLO

GRAN GRAELLADA EL FORO (PER 2 PERSONES)
TIRA DE ASADO, CHURRASCO, POLLASTRE, BOTIFARRÓ DE CEBA,
XORIÇO CRIOLLO I LLETONS DE VEDELLA

Les nostres salses
- Salsa de Ceps
- “Chimichurri” picant
- Criolla (pebrot vermell, pebrot verd, tomaquet, cebe, oli i vinagre)

Mitjanes

MITJANA DE VACA FRISONA (HOLSTEIN) DE BURGOS
MADURACIÓ MÍNIMA DE 40 DIES (GUARNICIÓ A ESCOLLIR)

MITJANA DE VACA “RUBIA GALLEGA”
MADURACIÓ MÍNIMA DE 50 DIES (GUARNICIÓ A ESCOLLIR)

Milaneses

MILANESA DE VEDELLA AMB PATATES FREGIDES

MILANESA DE VEDELLA A LA NAPOLITANA
AMB TOMÀQUET NATURAL, PERNIL DOLÇ I MOZZARELLA

Extra de dos ous fregits

Altres carns

HAMBURGUESA AL PLAT DE 300 GRAMS AMB FORMATGE DE CABRA,

Matambre a la llet amb parmentier de patata

POLLASTRE DE GRA A LA GRAELLA AMB PATATES FREGIDES

Amanides

Amanida de ventresca de tonyina
Ventresca de tonyina, tomàquet de Barbastro, piparres, ceba morada i vinagreta d'olives negres

Amanida de formatge de cabra
Mesclum, poma caramel·litzada, formatge de cabra, fruits secs i vinagreta de mel de canya

Amanida de quinoa
Quinoa, alvocat, poma, panses, pico de gallo, formatge feta i fruits vermells

Amanida de foie
Foie, pernil d'ànec, mézclum, pistatxos, pebre rosa i fruits vermells

AMANIDA MIXTA
ENCIAM, TOMÀQUET, PASTANAGA, CEBA I OLIVES

Pastes artesanals

Sorrentins de trufa negra

Panzerotti de foie micuit

TAGLIATELLE A L’OU

NYOQUIS DE PATATA

RAVIOLIS DE CARN

RAVIOLIS D’ ESPINACS I RICOTA

Les pastes són artesanals i d'elaboració casolana

Salses a escollir:
POMODORO E BASÍLICO: tomàquet natural, all i alfàbrega
BOLONYESA: carn de vedella picada, tomàquet, ceba, pastanaga i api
PESTO: pinyons, nous, alfàbrega, all, parmesà i oli d’oliva
QUATRE FORMATGES: gorgonzola, taleggio, emmental i parmesà
OLI D’OLIVA VERGE: oli d’oliva i encenalls de parmesà

Pizzes

PIZZA CRIOLLA
Tomàquet, mozzarella, vedella, bacó i pebrot vermell

PIZZA MARGARITA
TOMÀQUET, MOZZARELLA I ORENGA

PIZZA TROPICAL
TOMÀQUET, MOZZARELLA, PINYA NATURAL I BACÓ TORRAT

Formatge de cabra
Tomàquet, mozzarella, formatge de cabra, ceba caramel·litzada i alfàbrega

Taula de formatges

Taula 3
Taula 1 + Taula 2

TAULA 1 DE 3 FORMATGES (PASTA TOVA)
EL BOTÀS. Llet crua de vaca. Pasta semi. Pell rentada (La Cerdanya)
CUIROL RODÓ. Llet crua de cabra alpina. Pasta tova. Pell florida (Berguedà)
EL TOU MADURAT AMB FONGS. Llet crua d'ovella. Pasta tova. Pell orida (Pallars Sobirà)

TAULA 2 DE 3 FORMATGES (PASTA DURA)
VECIANA MADURAT. Llet crua de cabra. Pasta dura. Pell natural (Anoia)
VILADEMÀGER SERRAT D'OVELLA. Llet crua d'ovella. Pasta dura. Pell natural (Anoia)
BLAU DEL JOTGLAR. Llet crua de vaca. Pasta tova. Formatge blau (Osona)

Postres

Postre "xarrup" de: mojito / kulfi de mango i cardamom

Nèmesis de xocolata amb gelat de vainilla

Copa de molles de xocolata amb escuma de dolç de llet i crumble

Fruita de temporada

Kulfi de mango i cardamom

Pancakes farcit amb dolç de llet

Gelat de vainilla i nous de macadàmia

Gelat de xocolata amb trossos de xocolata

Gelat de maduixa amb trossos de maduixa

Gelat de maduixa amb trossos de maduixa i cobert de xocolata calenta

Tiramisú

Tots són d'elaboració casolana

Reserves

Tel: 93 310 10 20
c/ Princesa 53 (cantonada c/ Comerç)
08003, Barcelona

Pots fer la teva reserva trucant al telèfon

El nostres horari d'apertura és:

De Dimarts a Dijous de 12:30 a 23:00h.
Divendres i dissabtes de 12:30 a 0:00h.
Diumenges de 12:30 a 23:00h.
Dilluns tencat excepte festius i vigílies de festius
Servei de dinars, berenars i sopars.

Si tens cap pregunta o vols comentar-nos alguna cosa, escriu-nos a info@restauranteelforo.com