Espais

Menjador principal

El Foro està situat en un edifici que va ser construït l’any 1850 per l’Exposició Universal de Barcelona, al saló encara avui es por apreciar un ambient modernista i bohemi que ens esforcem, dia a dia, per mantindre. Tota la sala està rodejada per grans finestrons amb vistes a un dels barris més emblemàtics de la ciutat, El Born.

Tant a les seves parets, com a les taules, o inclós en l'aire, es por apreciar exposicions variades de pintura i fotografia, donant així l’oportunitat a una gran varietat d’artistes de la zona, d’exposar la seva obra en un espai obert a l’art i a la cultura.

Aquest saló té capacitat per a 80 comensals.El Foro Club

El Foro Club es espai íntim per sopar a la llum de les espelmes a la planta baixa del restaurant, un lloc ideal per recordar tota la vida. És un espai perfecte per celebrar festes, bodes, reunions o dinars de grups. Es poden realitzar projeccions i disposa d’un escenari amb equip de so i instruments.

Té capacitat per 60 comensals i disposa de dues zones d’estar i dues barres.

És l’espai perfecte per sorprendre a algú amb una festa o gaudir d'alguna de les nostres sessions de jazz o tango. Pots mirar el calendari a l'apartat d'esdeviniments.

També pots veure l’espai més detalladament a la visita virtual .Reservats

El reservat té una capacitat per 25 comensals i és divisible en dos, un amb capacitat d’entre 10-12 comensals i l’altre per 15. Té una gran paret de vidre que dona a la sala principal del restaurant, aconseguint una sensació molt agradable al no sentir-se aïllat de la resta del menjador.

Els reservats són ideals per celebrar reunions familiars, d’ empresa, aniversaris, acomiadaments de solter/a, ja que et permeten gaudir de la intimitat que dona disposar d’un espai privat.Terrassa

El Foro té una terrassa oberta durant tot l’any, des d’on es poden apreciar els aparadors del restaurant que canvien d’obra i artista assíduament.Reserves

Tel: 93 310 10 20
c/ Princesa 53 (cantonada c/ Comerç)
08003, Barcelona

Pots fer la teva reserva trucant al telèfon

El nostres horari d'apertura és:

De Dimarts a Dijous de 12:30 a 23:00h.
Divendres i dissabtes de 12:30 a 0:00h.
Diumenges de 12:30 a 23:00h.
Dilluns tencat excepte festius i vigílies de festius
Servei de dinars, berenars i sopars.

Si tens cap pregunta o vols comentar-nos alguna cosa, escriu-nos a info@restauranteelforo.com